RAKONCÁTLAN HULLÁMOK ÉS LOKNIK

Még mindig hódítanak a hullámok és a loknik. A göndör láz megfertőzte a címlapokat, a vörös szőnyeget és a közösségi médiát is tele rakta hullámos hajjal.

Kíváncsi vagy hogyan lehet a rakoncátlan fürtöket megszelídíteni? Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mennyire fontos szerepe van a tökéletes vágásnak.

Nagyon fontos tényező a vágás, hisz az visz életet a göndör hajba. Ha nem annyira loknis a hajad, mindenképp a fokozatos vágás a megfelelő számodra. Így dúsabb hatást érhetsz el, ami kiemeli a göndör fürtjeidet és megkönnyíti annak a mindennapos ápolását. Ha göndör a hajad, használj különböző styling termékeket, amikkel textúrát és formát adhatsz a hullámoknak. A vágott fazonnak mindig extra mobilitást kell biztosítania.

Keresd meg a legjobb szövetségesed.

Bár a jó vágás elengedhetetlen, kulcsfontosságú, hogy a frizura elkészítéséhez a hajunknak legmegfelelőbb terméket használjuk.

A Glossco Professional Waves & Curls krémjei határozottá teszik a fürtjeidet, hullámaidat és tökéletes megjelenést biztosítanak minden alkalomra. A bennük lévő 5 féle növényi olaj szinergikus keverékének köszönhetően a termékek ápoló és antioxidáns hatással is bírnak, így táplálják és védik is a hajadat. A Fixtech technológia gondoskodik a rugalmas tartásról és a memória hatásról, anélkül hogy elnehezítené a hajat.   Kiöblítést nem igényelnek. Kétféle erősségi fokozatban kapható.

Ha inkább a habok szerelmese vagy, akkor a Curl Special Mousse a megfelelő választás. Kiemeli a hullámokat és hosszan tartó eredményt biztosít. Szabályozza és javítja a göndör haj  kezelhetőségét és ragyogó fényt ad. Szöszösödés gátló hatása van.

Hasznos tanácsok:

  • Mindig tartsd a hullámos fürtöket hidratáltan. Válassz olyan sampont és maszkot, ami nem engedi a hajat kiszáradni, mint például a Perfect Repair termékek, vagy akár a Smoothie termékek.
  • Mindig csak nedvesen fésüld ki a hajad ritka fogú kefével.
  • Mindig használj kiöblítést nem igénylő maszkot, hogy elkerüld a hajszálak töredezését.
  • Szárítás előtt jól töröld át a hajad törülközővel, majd szárítsd meg diffúzoros hajszárítóval alacsony teljesítmény és közepes hőfok mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük